K. Karabekir Paşa İlkokulu

Vizyon: Toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratma yolunun ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.

Misyon: Öğrencilerimizi Atatürk’ün çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkmayı hedeflediği Türkiye idealine ulaşmayı amaç edinen; demokratik, laik, sosyal, bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetinin temel değerlerine ve ülkemizin bölünmez bütünlüğüne inanmış bireyler olarak yetiştirmeyi temel ilke sayarız.

Başarılar: 0

Saatler:
Isınma: Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuza ait sosyal medya hesabı @kazımkarabekırpasaıo

Telefon - 0476 411 20 36

WEB - https://kkpasailkokulu.meb.k12.tr

Adres - Köprüler Mah. Alparslan Caddesi Aralık / Iğdır

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Aralık ilçe sınırları içerisinde belediye karşısındadır. İlçemiz 7000 nüfuslu bir ilçedir. 3 ülkeye sınırı vardır. Ağrı Dağı eteklerinde kurulmuştur.

Adres - Köprüler Mah. Alparslan Caddesi Aralık / Iğdır

Ulaşım İlçe merkezine yürüyüş mesafesindedir. İl merkezinden servis sıkıntısı yoktur. kazimkarabekirpasaio@gmail.com

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde, il merkezine 45 km mesafededir.